Our websites
Our websites
- English
- Wiki
- Distribution
Belgie
Deutschland
España
France
Nederland
Polska
Schweiz
+46 (0) 31-12 00 56 info@xbee.se
XBEE Enzyme Fuel Technology www.xbee.com info@xbee.com
XBEE Wiki: documents, certifications, references /Wiki/
XBEE Distribution Network: become a distributor in your country www.xbee.pro
XBEE Fuel Technology Germany GmbH www.xbeefuel.de Xbee Shop
XBEE España www.xbee.es
XBEE Benelux www.xbeebenelux.nl
Investa Marine www.xbee.com.pl

UNDERHÅLL &
RENGÖRING

Xbee bränsleadditivets huvudsakliga fördel kan sammanfattas i en mening: enzymbränslebehandlingen rensar och renar bränslen på ett naturligt och hållbart sätt för att därmed rensa upp motorer.

BESPARINGAR &
FÖRBRUKNING

Xbee förbättrar förbränningen och prestandan i motorn. Resultatet är en markant minskad underhållskostnad och energiförbrukning!

GASUTSLÄPP &
FÖRORENINGAR

Xbees naturliga bränsletillsats förbättrar bränsleförbränningen och bidrar till att minimera miljöpåverkan av petroleumdrivna motorer. Gasutsläppen minskas markant: CO, CO2, NO, NOx, SOx.

Är du intresserad av att distribuera
Xbee Enzyme Fuel Technology?

Xbee Fördelar

1. Underhåll & rengöring

FÖRSTA fördelen med enzymtillsatsen Xbee är en komplett rengöring av hela bränslesystemet från tank till motor till avgaser! > löser upp vatten och slam i tanken; > eliminerar bakterier och rengör bränslefilter; > eliminerar koldioxiduppbyggnad och löser upp sotavlagringar.

2. Besparingar & förbrukning

ANDRA fördelen med att använda Xbee är dels minskningen av underhållskostnaderna, dels minskningen av bränsleförbrukningen. > minskar förbrukningen av bränslefilter och smörolja; > underhåll behövs inte lika ofta; > minskar förbrukningen av motorolja.

3. Gasutsläpp & föroreningar

TREDJE fördelen med bränslebehandling med Xbees bioteknik är att du använder en miljövänlig produkt som hjälper till att bevara naturen genom minskade utsläpp av växthusgaser. > eliminerar avgasrök; > minskar utsläpp av CO2 och NOx; > minskar utsläpp av damm och partiklar.

Xbee Garantier

1. Garantier bränsle

BRÄNSLE som förbättrats med den naturliga tillsatsen Xbee följer alla internationella specifikationsnormer. > Diesel EN 590 och marin dieselolja; > Eldningsolja; > HFO 180 och 380 (ISO 8217).

2. Motorer garantier

MOTORER som rengjorts med Xbee bränslebehandling förblir garanterad från allra första körtimmen. > Rekommenderad av Mak/Caterpillar; > Auktoriserad av Wärtsiläkoncernen; > Erkänd av alla motortillverkare.

3. Fler certifieringar

LABORATORIER runt om i världen har mätt effektiviteten av behandlingar med enzymtillsatsen Xbee. > Mikrobiell eliminering; > Minskning av gasutsläpp; > Minskning av bränsleförbrukningen.
Vill du veta mer?

Xbee Wiki tillhandahåller nästan all teknisk dokumentation, certifikat, referenser och testrapporter för dig…

… om du behöver mer information, tveka inte att kontakta oss via kontaktformuläret eller via e-post.

Vi kommer att göra vårt bästa för att svara dig så snart som möjligt!

Skriv till oss

och vi kommer snart tillbaka till dig.

Fler nyheter på Facebook