ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ XBEE ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΑ
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ!

Ενα φυσικο καθαριστικο για ολους τους κινητηρες και τα ειδη καυσιμων

  • Τα ένζυμα που περιέχονται στην ενζυμική τεχνολογία καυσίμου XBEE αποδυναμώνουν τη δομή των μορίων υδρογονανθράκων στα καύσιμα, ιδιαίτερα τους πολυπύρηνους αρωματικούς υδρογονάνθρακες (PAH), διευκολύνοντας την αντίδραση του άνθρακα και την απορρόφηση του οξυγόνου κατά τη διάρκεια της καύσης, περιορίζοντας έτσι τον σχηματισμό υπολειμμάτων και σωματιδίων άνθρακα, προσφέροντας ταυτόχρονα μια πιο πλήρη καύση.
  • Το πρόσθετο καυσίμου XBEE διασκορπίζει το νερό, το οποίο ελαχιστοποιεί τον σχηματισμό μη οργανικών ιζημάτων και ιλύος σε δεξαμενές. Η ενζυμικό προϊόν καυσίμου XBEE μειώνει επίσης την παρουσία ασφαλτενίων που μπορεί να οδηγήσουν σε υποβάθμιση του καυσίμου.
  • Τα ένζυμα XBEE είναι ισχυρά, φυσικά τασιενεργά καθώς και μέσα διασποράς. Οι επιβλαβείς μολυσματικές ουσίες όπως τα βακτήρια, η λάσπη, οι μύκητες και η μούχλα αποσυντίθενται και δεν προσκολλώνται πλέον στα τοιχώματα των δεξαμενών και στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου του κινητήρα. Τα προκύπτοντα μικροσκοπικά σωματίδια καίγονται ενώ οι μεγαλύτεροι μολυσματικοί παράγοντες απομακρύνονται με διήθηση. Η εξάλειψη όλης της μικροβιακής μόλυνσης μειώνει τη διάβρωση στις δεξαμενές καυσίμων, στις αντλίες και στα μπεκ ψεκασμού. Ως αποτέλεσμα, τα φίλτρα καυσίμου καθαρίζονται και ο φόρτος εργασίας των διαχωριστών μειώνεται δραματικά.
  • Το πρόσθετο καυσίμου XBEE εξουδετερώνει και ελέγχει τον σχηματισμό οξειδίων του θείου κατά τη διάρκεια της καύσης, γεγονός που μειώνει σημαντικά τον σχηματισμό θειικού οξέος και τις διαβρωτικές επιδράσεις του στα εξαρτήματα του κινητήρα.
  • Το τελικό αποτέλεσμα της χρήσης των καυσίμων XBEE είναι η διατήρηση των δεξαμενών και των συστημάτων τροφοδοσίας καυσίμου τόσο καθαρά όσο κατά την αρχική αγορά. Επίσης, προάγει την εξάλειψη όλων των συσσωρεύσεων άνθρακα και αιθάλης στους κινητήρες και τις εξατμίσεις.

Καθαρισμός δεξαμενής

Καθαρισμός κινητήρα

Περισσότερες ειδήσεις στο Facebook