Συντήρηση και καθαρισμός

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το κύριο όφελος του προσθέτου καυσίμου XBEE μπορεί να συνοψιστεί σε μία πρόταση: η επεξεργασία καυσίμων με ένζυμα καθαρίζει και εξαγνίζει τα καύσιμα με φυσικό και βιώσιμο τρόπο, ώστε να προσφέρει καθαρούς κινητήρες.

Εξοικονόμηση και κατανάλωση

Εξοικονομηση και Καταναλωση

Το καθαριστικό καυσίμου XBEE βελτιώνει την καύση και τις επιδόσεις του κινητήρα. Συνεπώς, το κόστος συντήρησης και η κατανάλωση ενέργειας μειώνονται αισθητά!

Εκπομπές αερίων και ρύπανση

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΡΥΠΑΝΣΗ

Η ενζυμική τεχνολογία καυσίμου XBEE βελτιώνει την κατανάλωση των καυσίμων και συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των πετρελαιοκινητήρων. Οι εκπομπές αερίων μειώνονται δραματικά: CO, CO2, NO, NOx, SOx, σωματίδια κλπ.

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα;

Το WIKIBEE συγκεντρώνει σχεδόν το σύνολο των τεχνικών εγγράφων, των πιστοποιήσεων, των αναφορών και των μαρτυριών.

Είναι όλα στη διάθεσή σας… Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του εντύπου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΔΝΟ) θέτει όριο το 2020 ώστε τα πλοία να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις χαμηλού θείου

Το XBEE είναι εδώ για να βοηθήσει όλους τους πλοιοκτήτες και τους ναυλωτές να καθαρίσουν τα συστήματα καυσίμων και να τα διατηρήσουν καθαρά!

Περισσότερα νέα στο Facebook